اینجوری گرما بیش از حد نمیشه?
Printable View
اینجوری گرما بیش از حد نمیشه?
گرما طبیعتابالا میره چون در فرکانس بالاتر کار میکنه . این قابلیت به نظرم خیلی مفیده چون سوال کرده بودید چرا اینطوریه . گفتم با غیر فعال کردنش فرکانس رو درست مینویسهنقل قول:
منظورم گرمای بیش از حد طبیعیی بود.بنظرم چون من فرکانسو بردم رو حالت عادی و از حد نرمال بالاتر نبردم نباید گرما بیش از اندازه استاتدارد cpu بشه،درست میگم?نقل قول:
خیر چون در ولتاژ و فرکانس استوک کار میکنه .نقل قول:
سلام
دوست عزیز مواردی رو که بنده گفتم برای زمانی بود که شماe6850 رو روی سیستم بزارید حساب کردم و خدمتتون گفتم نه سی پی یو فعلی یا سی پی یو دیگری:give_rose:
تاپیک رو خوندم فک میکنم یک مورد رو باید کامل تر توضیح بدم
دوست عزیز اول که همونطور گفتم شما زمانی اگه e6850 گذاشتید باید کاری رو که بنده گفتم انجام بدید و فک میکنم در ادامه گیج شده باشید
Enhanced Intel Speedstep Technology برای زمانی هست که شما cpu-z رو باز میکنید میبینید سی پی یو با ضریب کمتری و ولتاژ کمتری داره کار میکنه در حالت عادی (به دلیل مصرف کمتر و گرمای کمتر) وقتی هم شما با سیستم کار خاصی نمیکنید نیازی نیست سی پی یو یا ولتاژ و ضریب بالاتر خودش کار کنه به همین دلیل هست این گزینه فعاله
اما اگه شما e6850 رو بزارید دیگه ربطی به این موضوع نداره و شما حداکثر از 1.8 گیگاهرتز استفاده میکنید تفاوتی هم نمیکنه eist فعال باشه یا نه اگه فعال نباشه خب همیشه روی 1.8 هست اما اگه فعال باشع وقتی کار خاصی نمیکنید و نیاز نیست کمتر میشه اما هیچ زمانی شما 3 رو ندارید چون شما احتمال زیاد اتوماتیک fsb رو افزایش نخواهد داد و همونطور که بنده گفتم باید عمل کنید مگه اینکه سی پی یو ضیفتری بزارید که نیاز به اینکار نباشه
:give_rose:
چند پست هم فرمودید قبل از اینکه fsb رو افزایش بدم، ضرایب رو روی 1:1 قرار بدم، من متوجه نشدم چطوری باید اینکارو بکنم?نقل قول:
شما از همون پردازنده e2200 یا هر پردازنده ای که fsb 800 استفاده. لازم به این کار نیست .نقل قول:
متاسفانه اون cpu هایی که fsb 800 دارن خیلی ضعیفن و نمیشه حسابی روشون باز کرد.
از داخل بایوس باید اینکارو انجام بدیدنقل قول:
گزینه ای به نام ram multiplier
:give_rose: